چاپ        ارسال به دوست

كارگاه اعلام نتايج طرح هاي تحقيقاتي با عنوان : شناسايي و تعيين انواع رنگ هاي خوراكي مورد استفاده در مواد غذايي سنتي عرضه شده در شهر اروميه

مركز تحقيقات سلامت مواد غذايي و آشاميدني معاونت تحقيقات با همكاري معاونت امور بهداشتي و معاونت غذا و دارو برگزار ميكند:
كارگاه اعلام نتايج طرح هاي تحقيقاتي با عنوان : شناسايي و تعيين انواع رنگ هاي خوراكي مورد استفاده در مواد غذايي سنتي عرضه شده در شهر اروميه
زمان : چهارشنبه 21 / 04 / 1402 از ساعت 8:30 الي15
مكان: سالن آمفي تئاتر معاونت غذا و دارو

مدرسين: سركار خانم دكتر رقيه سكويي (كارشناس و پژوهشگر مركز تحقيقات سلامت مواد غذايي و آشاميدني) / سركار خانم دكتر نعيما وكيلي (كارشناس بهداشت مواد غذايي)
جامعه هدف: كارشناسان سلامت محيط دانشگاه علوم پزشكي اروميه / كارشناسان نظارت بر مواد غذايي و آشاميدني معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشكي اروميه

 

لینک ثبت نام: http://workshop.umsu.ac.ir



٠٨:١٠ - دوشنبه ١٢ تير ١٤٠٢    /    شماره : ٥٤٢٩٥    /    تعداد نمایش : ٥٩٠